Voor veel organisaties is zelf werven van personeel nog steeds de meest effectieve vorm voor het selecteren en aantrekken van de beste kandidaten. Job Advice levert uitgebreide ondersteuning aan bedrijven bij het opzetten en implementeren van interne Werving en Selectieprocedures.

Wilt u het werven van personeel niet langer uitbesteden, maar heeft u wel behoefte aan tijdelijk kennis op dit gebied ? Wij hebben ruime expertise in huis voor :

- Opzetten en implementeren van alle werving- en selectieprocedures
- Ondersteuning en advisering m.b.t. de beschikbare tools
- In kaart brengen van voor- en nadelen van zelf werven, incl. financiële onderbouwing
- Expert in het gebruik van de Linkedin Campain Manager en Recruitment tool
- Trainen en begeleiden van betrokken medewerkers
- Informeren en communiceren met interne opdrachtgevers

Wij beschikken over ruim 15 jaar ervaring op het gebied van Werving en Selectie. Zowel in een rol als manager bij grote nationale organisaties als vanuit de "bureau-kant".

"Wij leveren uitsluitend maatwerk. Zie ons dus niet als een extern bureau, maar als een verlengstuk van uw interne (HR) organisatie"

Wij beschikken inmiddels over ruim 12 jaar aan ervaringen met betrekking tot de invulling van vaste functies. Daarbij richten wij ons met name op openstaande vacatures vanaf MBO tot HBO+ niveau, binnen de profitmarkt

Deze ervaring heeft niet alleen gezorgd voor een gevarieerd klantenbestand (Installatie en Beveiligingsbranche, High Tech, Administratiekantoren, Retail en Automotive), maar tevens over een groot gevarieerd netwerk van potentiele kandidaten voor uiteenlopende functies. Denk hierbij aan zowel de administratief medewerker als aan een technisch opgeleide projectleider of een financial controller 

Onze tarieven zijn zeker concurrerend te noemen en wij hanteren korte en effectieve communicatielijnen. Geen loze beloftes en een reëel en eerlijk advies zijn kenmerkend voor onze werkwijze. 

"Onze samenwerking met opdrachtgevers is gericht op het gezamenlijk realiseren van iets structureels"

 

Heeft u uitdagingen op het terrein van Data Beheer ? Heeft u tijdelijk operationele ondersteuning nodig of heeft u meer behoefte aan procesmatige kennis van datastromen en inrichting van dataprocessen ? Bij ons kunt u terecht voor :

- tijdelijke invulling van operationele functies (Data invoer, Data Stewards, Managementfuncties)
- extra kennis voor de (her)inrichting van dataprocessen (bijvoorbeeld door ingebruikname van nieuwe applicaties)
- interim oplossing voor het beheer van uw Informatievoorziening.

Zie ook een verdere toelichting van onze dienstverlening bij Master Data Management.

"Wij garanderen kwaliteit en zekerheid en vooral de betrokkenheid van onze medewerkers bij uw belangen is zeer kenmerkend" 


De Informatievoorziening binnen bedrijven is vaak lang in gebruik, maar wordt maar zelden "gemanaged" door een Informatie Manager ! Dat is toch vreemd ?!

Wij kunnen u helpen de "afstand" tussen de Business en IT te verkleinen en de onderlinge samenwerking te bevorderen, wat zal leiden tot een beter beheer en gebruik van uw Informatievoorziening. Hiervoor gaan wij uit van het BiSL model, waardoor de volgende onderwerpen aan bod komen :

- bepalen van de informatie strategie : is uw Informatievoorziening nog up to date en berekend op toekomstige ontwikkelingen binnen uw eigen branche
- is de Informatievoorziening goed geborgd binnen de organisatie
- voldoet de voorziening nog in de behoefte, is er goed zicht op lopende en toekomstige wijzigingen, zijn de kosten en baten inzichtelijk en is dit geheel in "control"
- is de kennis binnen de gebruikers goed op orde en is deze geborgd binnen de organisatie
- waar in de organisatie vindt het Functioneel Beheer plaats en opereert deze onafhankelijk van IT of eventuele externe leveranciers
- zijn de verantwoordelijkheden van alle betrokkenen helder en hoe lopen de communicatielijnen

Laat u niet verrassen door onnodige kosten door slecht beheer van uw Informatievoorziening. Voorkomen is beter (lees : goedkoper) dan genezen (achteraf corrigeren kost veel geld en zorgt tevens voor het wantrouwen van het systeem en/of IT leverancier).

Wij hanteren een effectieve werkwijze en (door onze ruime ervaring en kennis over MDM) kunnen wij  u tevens ondersteunen bij het beheren en rapporteren over uw data(processen). De combinatie van ondersteuning op strategisch en tactisch niveau m.b.t. uw Informatievoorziening en onze praktische kennis over Master Data processen, maken ons een unieke partner binnen dit vakgebied."Onze samenwerking wordt gekenmerkt door betrokkenheid, vertrouwen, kwaliteit en vooral kwalitatief hoogwaardige dienstverlening naar de klant"

Direct reageren? Gebruik de “Uw reactie” pagina, de chat functie op deze site,
of ga direct naar onze “Contact” gegevens

Wie zijn wij

JOB ADVICE HRM Adviesbureau is opgericht in 2006 en was hoofdzakelijk actief met de invulling van vacatures en met het geven van loopbaanadviezen.

Anno 2019 is de dienstverlening behoorlijk breder geworden en richt zich meer op structurele vraagstukken binnen organisaties. Het gaat dan met name om :
- Inrichting van diverse HR processen en systemen (o.a. uitgebreide wervingscampagnes en Functioneel Beheer)
- Beheer van informatievoorzieningen
- Data gerichte vraagstukken (Inrichting van databases, data processen en geven van invulling aan data gerelateerde functies).

Wij hanteren korte en effectieve communicatielijnen. Geen loze beloftes en een reëel en eerlijk advies zijn kenmerkend voor onze werkwijze.

Contact gegevens

Job Advice HRM Adviesbureau
Patroonstraat 7, 3861RN Nijkerk

+31(0)6 41 03 74 41


Ma-Vr: 10.00 - 17.00