Voor veel organisaties is zelf werven van personeel nog steeds de meest effectieve vorm voor het selecteren en aantrekken van de beste kandidaten. Job Advice levert uitgebreide ondersteuning aan bedrijven bij het opzetten en implementeren van interne Werving en Selectieprocedures.

Wilt u het werven van personeel niet langer uitbesteden, maar heeft u wel behoefte aan tijdelijk kennis op dit gebied ? Wij hebben ruime expertise in huis voor :

- Opzetten en implementeren van alle werving- en selectieprocedures
- Ondersteuning en advisering m.b.t. de beschikbare tools
- In kaart brengen van voor- en nadelen van zelf werven, incl. financiële onderbouwing
- Expert in het gebruik van de Linkedin Campain Manager en Recruitment tool
- Trainen en begeleiden van betrokken medewerkers
- Informeren en communiceren met interne opdrachtgevers

Wij beschikken over ruim 15 jaar ervaring op het gebied van Werving en Selectie. Zowel in een rol als manager bij grote nationale organisaties als vanuit de "bureau-kant".

"Wij leveren uitsluitend maatwerk. Zie ons dus niet als een extern bureau, maar als een verlengstuk van uw interne (HR) organisatie"

Direct reageren? Gebruik de “Uw reactie” pagina, de chat functie op deze site,
of ga direct naar onze “Contact” gegevens

Wie zijn wij

JOB ADVICE HRM Adviesbureau is opgericht in 2006 en was hoofdzakelijk actief met de invulling van vacatures en met het geven van loopbaanadviezen.

Anno 2019 is de dienstverlening behoorlijk breder geworden en richt zich meer op structurele vraagstukken binnen organisaties. Het gaat dan met name om :
- Inrichting van diverse HR processen en systemen (o.a. uitgebreide wervingscampagnes en Functioneel Beheer)
- Beheer van informatievoorzieningen
- Data gerichte vraagstukken (Inrichting van databases, data processen en geven van invulling aan data gerelateerde functies).

Wij hanteren korte en effectieve communicatielijnen. Geen loze beloftes en een reëel en eerlijk advies zijn kenmerkend voor onze werkwijze.

Contact gegevens

Job Advice HRM Adviesbureau
Patroonstraat 7, 3861RN Nijkerk

+31(0)6 41 03 74 41


Ma-Vr: 10.00 - 17.00