Wij beschikken inmiddels over ruim 12 jaar aan ervaringen met betrekking tot de invulling van vaste functies. Daarbij richten wij ons met name op openstaande vacatures vanaf MBO tot HBO+ niveau, binnen de profitmarkt

Deze ervaring heeft niet alleen gezorgd voor een gevarieerd klantenbestand (Installatie en Beveiligingsbranche, High Tech, Administratiekantoren, Retail en Automotive), maar tevens over een groot gevarieerd netwerk van potentiele kandidaten voor uiteenlopende functies. Denk hierbij aan zowel de administratief medewerker als aan een technisch opgeleide projectleider of een financial controller 

Onze tarieven zijn zeker concurrerend te noemen en wij hanteren korte en effectieve communicatielijnen. Geen loze beloftes en een reëel en eerlijk advies zijn kenmerkend voor onze werkwijze. 

"Onze samenwerking met opdrachtgevers is gericht op het gezamenlijk realiseren van iets structureels"

 

Direct reageren? Gebruik de “Uw reactie” pagina, de chat functie op deze site,
of ga direct naar onze “Contact” gegevens

Wie zijn wij

JOB ADVICE HRM Adviesbureau is op een onderscheidende wijze al ruim 12 jaar actief met het oplossen en invulling geven aan diverse HRM/Payroll vraagstukken, het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het zoeken naar talent voor de invulling van openstaande vacatures. Wij hanteren korte en effectieve communicatielijnen. Geen loze beloftes en een reëel en eerlijk advies zijn kenmerkend voor onze werkwijze.

Laatste nieuws

Bij een uitbreiding van de dienstverlening, hoort ook een andere naam. Job Advice Personeel Adviesbureau heet vanaf nu Job Advice HRM Adviesbureau !

4 Januari 2019


Job Advice heeft een partnerdeal gesloten met Direct Interim !

 7 Januari 2019


 Aan het team van Job Advice is weer een specialist toegevoegd met uitgebreide kennis van AFAS software.

25 februari 2019

Contact gegevens

Job Advice HRM Adviesbureau
Patroonstraat 7, 3861RN Nijkerk

+31(0)6 41 03 74 41


Ma-Vr: 10.00 - 17.00