Wij beschikken inmiddels over ruim 12 jaar aan ervaringen met betrekking tot de invulling van vaste functies. Daarbij richten wij ons met name op openstaande vacatures vanaf MBO tot HBO+ niveau, binnen de profitmarkt

Deze ervaring heeft niet alleen gezorgd voor een gevarieerd klantenbestand (Installatie en Beveiligingsbranche, High Tech, Administratiekantoren, Retail en Automotive), maar tevens over een groot gevarieerd netwerk van potentiele kandidaten voor uiteenlopende functies. Denk hierbij aan zowel de administratief medewerker als aan een technisch opgeleide projectleider of een financial controller 

Onze tarieven zijn zeker concurrerend te noemen en wij hanteren korte en effectieve communicatielijnen. Geen loze beloftes en een reëel en eerlijk advies zijn kenmerkend voor onze werkwijze. 

"Onze samenwerking met opdrachtgevers is gericht op het gezamenlijk realiseren van iets structureels"

 

Direct reageren? Gebruik de “Uw reactie” pagina, de chat functie op deze site,
of ga direct naar onze “Contact” gegevens

Wie zijn wij

JOB ADVICE HRM Adviesbureau is opgericht in 2006 en was hoofdzakelijk actief met de invulling van vacatures en met het geven van loopbaanadviezen.

Anno 2019 is de dienstverlening behoorlijk breder geworden en richt zich meer op structurele vraagstukken binnen organisaties. Het gaat dan met name om :
- Inrichting van diverse HR processen en systemen (o.a. uitgebreide wervingscampagnes en Functioneel Beheer)
- Beheer van informatievoorzieningen
- Data gerichte vraagstukken (Inrichting van databases, data processen en geven van invulling aan data gerelateerde functies).

Wij hanteren korte en effectieve communicatielijnen. Geen loze beloftes en een reëel en eerlijk advies zijn kenmerkend voor onze werkwijze.

Contact gegevens

Job Advice HRM Adviesbureau
Patroonstraat 7, 3861RN Nijkerk

+31(0)6 41 03 74 41


Ma-Vr: 10.00 - 17.00