Wie zijn wij

JOB ADVICE is een “laagdrempelige” organisatie die voor iedere opdrachtgever een passend pakket aan dienstverlening kan leveren. We hanteren korte communicatielijnen en kunnen dagelijks aandacht geven aan iedere opdracht de we ontvangen. Dat maakt dat wij zeer effectief kunnen opereren, ook voor de moeilijke vacatures, tegen zeer concurrerende tarieven.
Omdat wij ook een dienst willen verlenen aan de potentiële kandidaten, vinden wij het belangrijk om de match ook vanuit deze positie te benaderen. Vaak wordt gesproken over de “perfecte match”, maar in de praktijk blijkt toch regelmatig dat werknemers niet passen in de “cultuur” van de organisatie.
Wij geven kandidaten dan ook een sterk advies mee om bij een carrièrestap ook na te denken in wat voor omgeving je het beste tot je recht komt. Zodra dat voor ons duidelijk is, gaan we gericht op zoek naar een passende vacature.

Branches

JOB ADVICE is actief in iedere branche. Wij hebben ons inmiddels bewezen binnen de Retail, Automotive, Financiële Dienstverlening en de Technische sector.
Functies. Wij hebben inmiddels de volgende vacatures succesvol ingevuld. Logistiek manager, Hoofd verkoopbinnendienst, Databeheerders, Assistent Category Managers, Projectmanagers, Servicemonteurs, Service Engineers, Administratief medewerkers, Hoofd boekhouding, Magazijn medewerkers, Electro monteurs, Chauffeurs, Adviseur P&O, Account Managers, Assistent Operationeel Manager, enz. Wat hierbij opvalt is de veelzijdigheid van de functies.

Kosten

Neemt u eens vrijblijvend contact op en laat u verrassen door de “kosten” die door JOB ADVICE in rekening wordt gebracht. Vaak zijn werkgevers duurder uit of wordt een slechter resultaat behaald, indien het gehele proces in eigen beheer wordt gehouden.